OUTLET SHOPPING

idag har det varit en underbar dag med en massa shopping. idag har pappsen och jag akty till en outlet som ligger ca. 1 timme utanfor new york. den hadde allt... utom uggs.. men gjorde jatte manga fina fynd. en juicy couture dress, converse till billigt pris!!, en chloe blus och mycket mer. imorgon blir det pick nick i central park och lite shopping mojligtvis.

Can't belive it

nu ar jag antligen har!!! har inte fattat det riktigt an men jag ar faktiskt har... i new york... pa manhattan. ar overekstatisk och det kanns som om jag gar runt i sex and the city serien och ar en av karaktarerna. kommer att aterkomma med mer news sa vi hors senare

Bon Voyage


K'NAAN - Wavin' Flag ft. will.i.am, David Guetta


The Big Apple

Alla har ju sin stad eller plats man vill åka till innan man dör... och min stad är New York. istället för att få betygspengar ha min käre far sattit in pengar på ett resekonto och jag har sedan fått bestämma vilket ställe på jorden jag vill åka till (bara pengarna räcker förstås) och då var The Big Apple den självklara destinationen.
just nu svävar jag som på moln och har nog inte insett att jag flyger till NY imorgon. Jag är så j***a taggad!!!!!
Just nu håller jag på att packa min enorma väska men kommer bara att använda ca 1/5 av den. Ska ju shoppa sönder och måste ju få plats med allt.
sen när jag väl är där ska jag gå omkring på NY´s gator och låtsas som om jag är Carrie Bradshaw.


Can't wait!!!He Lives In You, Lion King

Ryser varje gång jag hör den

Come Back

Har ju snart nyöppnat min blogg femhundra gånger.. men kände att det kanske kunde vara kul att börja blogga igen. hoppas att ni inte tröttnar på mig. men det är nog inte bara jag som blir seg på att uppdatera sin blogg.
nu har det gått en vecka in på det härliga sommarlovet och solen skiner, fåglarna kvittrar o.s.v men det är ju så det ska vara, kände då idag för att bryta sommarvanorna med att ligga ute o sola, äta glass och bada. så jag tog tag i mig själv idag och lyckades att ta mig till gymmet. där spenderade jag den största delen av min dag. sen när jag hade slitit och kanske lyckats bränna lite kalorier tyckte jag att jag var väl förtjänt lite shopping. hittade då en jätte söt klänning på hm för 100 kr och lite underkläder på GIna Tricot. är välldigt nöjd med mina inköp. hoppas att ni hittar lite fina fynd på sommarrean.
(OBS! välldigt gammal bild)

RSS 2.0