Mini Julafton Del 1

Hej alla glada :D
nu är jag här igen, emma berger och ska göra ett nytt försök att verkligen börja att blogga. tidigare har jag inte lyckats så bra, men jag tror att jag har haft 4 bloggar innan den här :S. Men nu får vi ju hoppas att jag kommer att ligga i.
mina föräldrar är ju skilda, så var annat år firar jag julafton med mamma och varanat med pappa. det här året är det pappas tur så vi fick fira lite innan med mamma. vilket vi gjorde igår.
Min pappa är inte världes bästa presentköpare så det är alltid mamma som köper alla presenter och allt, så jag alla mina julklappar igår.
Dagen började med att jag blev väkt 05.45 av min kära storasyster sara som skulle till jobbet. Blev lite sur på henne eftersom att jag inte kunde somna om :/. sen blev klockan 09.00 ooch jag gick upp. då blev det full fart med att städa rummet, bädda sängen, borsta tänderna, platta håret, bestämma dagen outfit osv. När allt äntligen var klart var det dags för frukost (var hungrig som helvete XD). Det blev ostmacka, juice och kaffe... mums :P. sen kom mina småsyskons (bonussyskon) farmor och farfar Inger och Inge. Då var det riktig Julfika med kaffe, lussebullar, pepparkakor, hembakade chokladflan och Ingers jättegoda hallonkakor :D, kände mig lite som en tjockis efteråt... efter det gick vi ut på en julpromenad, eller rättare sagt elsa jag och erik åkte pulka och de andra gick promenad :P. när mina tår var som isbitar gick vi hem och satte direkt igång med att laga julmiddag. alla hjälptes åt (eller nästan alla iaf ;)) och själv fick jag skala potatis. när all julmat stod på bordet var det dags att äta. Det var massvis med mat men själv åt jag bara lax, senaps och skärgårdssill, röbetssallad och en macka... orkade inte mer XD. Vi satt och prata länge och sjöng snapsvisor och hade oss. Erik såg ganska trött ut och elsa satt och tjatade om alla julklappar :D.  Sen blev det efterrätt pch då hände inte så mycket men sen hä'nde en ganska kul grej som jag berättar om i del 2...
fortsättning följer....
puss o kram skumbanan // Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0